Εισαγγελία του Βόλου: Εισήγηση να μην πάρει άδεια ο Κουφοντίνας

Εισαγγελία του Βόλου: Εισήγηση να μην πάρει άδεια ο Κουφοντίνας Facebook Twitter
1

O εισαγγελέας Βόλου εισηγείται να μην δοθεί νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, παρά την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Βόλου, το νέο αίτημα Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας, δεν μπορεί να γίνει δεκτό, καθώς έχει σε βάρος του ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για συνδρομή σε στάση κρατουμένων, δίωξη που ασκήθηκε πρόσφατα και πάντως μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου.

Η δίωξη έγινε από την Εισαγγελία Πειραιά μετά από προκαταρκτική έρευνα για στάση στην οποία μετείχαν και έγκλειστοι για την υπόθεση των Πυρήνων, στάση την οποία ο Δημήτρης Κουφοντίνας κατά τη δίωξη συνέδραμε.

Η δίωξη σε βάρος του είναι κακούργημα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να του δοθεί νέα άδεια, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, το αδίκημα με το οποίο βαρύνεται τώρα με την εφαρμογή των νέων Κωδίκων θα γίνει πλημμέλημα και το εμπόδιο στη χορήγηση αδείας, αν δεν αλλάξει στο μεταξύ ο νόμος, θα έχει αρθεί.

Πάντως η εισαγγελική πρόταση προς το παρόν είναι με το ισχύον δίκαιο και είναι αρνητική.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Και ο Κουφοντίνας για εσπρεσάκι και ο Κορκονέας στα μαλακά!Πως το είχε πει ο Μητρόπουλος; "Δεν υπάρχει κανένας που να μην οφεληθεί απο την πολιτική Σύριζα. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ".

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ