No.1

Έβαλαν φωτιά στην καφετέρια του Τζαβέλλα, του ΠΑΟΚ

Έβαλαν φωτιά στην καφετέρια του Τζαβέλλα, του ΠΑΟΚ Facebook Twitter
0

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην καφετέρια που ανήκει στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργο Τζαβέλλα στον Βύρωνα.


Άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης.

Ο χώρος υπέστη ζημιές από την επίθεση.

Την ώρα της επίθεσης που έγινε με μπιτόνι βενζίνη και δυναμίτη, στην καφετέρια βρισκόταν το προσωπικό αλλά και η μητέρα του ποδοσφαιριστή.

Ελλάδα
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM