Δολοφονία στο Μαρούσι: «Όταν έφτασα εκεί ενημερώθηκα ότι η κόρη μου ήταν νεκρή και δράστιδα ήταν η φίλη της» λέει ο πατέρας της 23χρονης

Δολοφονία στο Μαρούσι: «Όταν έφτασα εκεί ενημερώθηκα από τους αστυνομικούς ότι η κόρη μου ήταν νεκρή» λέει ο πατέρας της 23χρονης Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Για την σχέση της 23χρονης κόρης του με την θύτρια της δολοφονίας της, την 17χρονη σύντροφό της, πριν από μία εβδομάδα στο Μαρούσι, μίλησε στους αστυνομικούς ο πατέρας του θύματος.

Στην κατάθεσή του, που παραθέτει το Πρώτο Θέμα ο πατέρας της 23χρονης αναφέρθηκε σε μία σχέση που ενώ ξεκίνησε φιλικά κατέληξε σε ένα έγκλημα πάθους.

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του ο ίδιος είναι χωρισμένος και η κόρη του μένει με την μητέρα της και τον αδελφό της. Η 23χρονη «από την ηλικία των 12 έκανε συνεδρίες με παιδοψυχολόγο, ο οποίος την βοηθούσε και με τους προβληματισμούς που είχε ώστε να έχει ομαλή μετάβαση στην εφηβεία» όπως είπε λέγοντας πως η κόρη του ήταν ένα αρκετά μοναχικό άτομο, που δεν έκανε εύκολα φίλους και φίλες.

«Το Σεπτέμβριο του έτους 2021, γνώρισε μια κοπέλα με την οποία είχε αρχικά φιλικές σχέσεις. Στην πορεία και συγκεκριμένα την άνοιξη του έτους 2022, η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση. Όπως μου ανέφερε η κόρη μου κάποια στιγμή η σχέση τους σταμάτησε λόγω του ότι η κόρη μου έβλεπε στην κοπέλα κάποια στοιχεία συμπεριφοράς και χαρακτήρα τα οποία δεν της άρεσαν.» όπως ανέφερε.

Συνέχισε δε λέγοντας πως «Όταν το επόμενο χρονικό διάστημα η κοπέλα άρχισε να αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας και μάλιστα να ντύνεται και να συμπεριφέρεται ως άνδρας, η σχέση τους συνεχίστηκε και είχε μια σταθερότητα. Τότε η κόρη μου μας ενημέρωσε για την σχέση της με την κοπέλα την οποία στηρίξαμε όλοι από το οικογενειακό περιβάλλον, άλλωστε δεν είχαμε λόγο να μην την στηρίξουμε».

Ο πατέρας του θύματος δήλωσε πως κατά καιρούς η κόρη του τούς είχε πει ότι η σύντροφός της «είχε σοβαρά προβλήματα με το οικογενειακό της περιβάλλον, αντιμετώπιζε άσχημες συμπεριφορές από τους γονείς, κυρίως λόγω του αυτοπροσδιορισμού και προσανατολισμού της. Επιπλέον μας είχε αναφέρει ότι η κοπέλα λαμβάνει αγωγή για διπολική διαταραχή».

Τότε ήταν, όπως λέει, που συζήτησαν με την κόρη του για το κατά πόσο αυτή η συμπεριφορά θα επηρεάσει την ίδια και τις σπουδές της. Εκείνη το κατανόησε «και προσπάθησε να διακόψει την σχέση της με την κοπέλα, επικεντρώθηκε στις σπουδές της και να βρει μια δουλειά».

Στη συνέχεια ο πατέρας της 23χρονης περιέγραψε ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο και αναστάτωσε την κόρη του.

«Οι γονείς της κοπέλας, προσέγγισαν την πρώην σύζυγό μου στο σπίτι της και την απείλησαν ότι αν δεν διακοπεί η σχέση της κόρης μου με την κόρη τους θα υπέβαλαν μήνυση σε βάρος της κόρης μου καθώς τη θεωρούσαν υπεύθυνη. Έτσι η κόρη μου πήρε την απόφαση να διακόψει την σχέση και μας ενημέρωσε γι’ αυτό».

Μετά το περιστατικό, σύμφωνα με τον ίδιο, η 23χρονη διέκοψε κάθε επαφή με την κοπέλα, «την διέγραψε από τις επαφές της και τα κοινωνικά δίκτυα κοίταξε την συνεδρία με την ψυχολόγο με δική της πρωτοβουλία, η οποία την βοηθούσε πολύ... Από τότε μέχρι σήμερα αυτό που γνωρίζω είναι ότι η κόρη μου δεν είχε κάποια επαφή με την κοπέλα».

Στην κατάθεσή του ο πατέρας του θύματος αναφέρθηκε στην ημερά της δολοφονίας. «Σήμερα (σ.σ. την ημέρα της δολοφονίας) στις 7 το απόγευμα είχα ραντεβού με την κόρη μου στην Κηφισιά, όμως αυτή αργούσε και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και στα μηνύματα και εγώ ανησύχησα.

»Κάποια στιγμή με πήρε η αδερφή μου τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι στην τηλεόραση αναφέρθηκαν στην δολοφονία που έγινε στο Μαρούσι στην μεγάλου Αλεξάνδρου και επειδή η οδός ταιριάζει με την οδό της κοπέλας πήγα προς το σημείο. Όταν έφτασα εκεί ενημερώθηκα από τους αστυνομικούς ότι η κόρη μου ήταν νεκρή και ότι δράστιδα ήταν η φίλη της. Επιθυμώ την ποινική δίωξη της κοπέλας για τη δολοφονία της κόρης μου».

Η 17χρονη δράστρια μετά την απολογία της στον ανακριτή μεταφέρθηκε στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα για την άγρια δολοφονία της 23χρονης φοιτήτριας Γερμανικής Φιλολογίας.

Με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ