Δολοφονία στο Χαϊδάρι: Το θύμα έπασχε από άνοια - Τι λένε οι γείτονες για τη σχέση της μητέρας με τον γιο

Δολοφονία στο Χαϊδάρι: Έπασχε από άνοια το θύμα Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία στο Χαϊδάρι με θύμα μία 84χρονη γυναίκα και φερόμενο ως δράστη τον 50χρονο γιο της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, ο 50χρονος είχε μετακομίσει το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας του με σκοπό να την προσέχει, καθώς εκείνη αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα, ενώ έπασχε από άνοια. Επιπλέον ποτέ δεν είχαν ακουστεί καβγάδες από το σπίτι και τους χαρακτήρισαν «ήσυχη οικογένεια».

Το χρονικό

Ο 50χρονος επικοινώνησε το πρωί της Δευτέρας με την Αστυνομία και είπε ότι σκότωσε τη μητέρα του. Αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα στο Χαϊδάρι και εντόπισαν τη γυναίκα στο κρεβάτι με τραύμα στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο.

Όπως αποκαλύφθηκε επρόκειτο για μαχαίρι κουζίνας, το οποίο βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Ο 50χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στις ανακριτικές αρχές.

Δεν είναι σαφές πότε έγινε το έγκλημα και αν ο 50χρονος κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Περισσότερο φως στις συνθήκες του εγκλήματος θα δώσουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού του θύματος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM