Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Ο γιος μου ήταν σε κατάσταση αμόκ» είπε στην ΕΛΑΣ ο 71χρονος

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Ο γιος μου ήταν σε κατάσταση αμόκ» είπε στην ΕΛΑΣ ο 71χρονος Facebook Twitter
Φωτ. από το σημείο της δολοφονίας στη Νέα Σμύρνη / EUROKINISSI
0

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τα όσα συνέβαιναν στην οικογένεια του 71χρονου, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο γιο του, στη Νέα Σμύρνη.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής σε διαμέρισμα στην οδό Αδάνων στη Νέα Σμύρνη, όταν ένας 71χρονος μαχαίρωσε τον γιο του πάνω σε καυγά. 

Όταν έφτασαν στο διαμέρισμα οι Αρχές, εντόπισαν νεκρό τον 45χρονο και συνέλαβαν τον 71χρονο. «Τι έκανα, τι έκανα» φέρεται να φώναζε ο πατέρας μετά τη δολοφονία του γιου του, η οποία όπως υποστηρίζει έγινε πάνω σε καυγά και δεν είχε καμία πρόθεση να αφαιρέσει τη ζωή του παιδιού του.

Μιλώντας στις Αρχές, ο 71χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, εξήγησε πως ο γιος του ήταν χρόνιος χρήσης ουσιών και πάντα υπήρχαν αντιδικίες ανάμεσά τους.

«Ο γιος μου ήταν σε κατάσταση αμόκ, τσακωθήκαμε παρά πολύ και ξαφνικά ο γιος μου, μού επιτέθηκε. Εγώ τα έχασα, δεν μπορούσα να τον αντιμετωπίσω, ούτε να τον σταματήσω. Βρήκα μπροστά μου ένα μαχαίρι και σκέφτηκα να τον τρομάξω με αυτό, για να με αφήσει. Χωρίς να το θέλω, τον τραυμάτισα θανάσιμα», φέρεται είπε στους αστυνομικούς.

Παράλληλα, και ο αδελφός του 45χρονου ανέφερε πως δημιουργούσε συχνά εντάσεις στο σπίτι, και παρότι είχε κάνει πολλές προσπάθειες να σταματήσει τη χρήση ουσιών, δεν τα κατάφερε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM