Νεκρός 16χρονος: Ελεύθερος ο αστυνομικός που τον πυροβόλησε

Νεκρός 16χρονος: Ελεύθερος ο αστυνομικός που τον πυροβόλησε Facebook Twitter
Φωτ.: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
0

Το δικαστικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης αποφάνθηκε να αφεθεί ελεύθερος ο 34χρονος αστυνομικός ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη.

Το μέλος της ομάδας ΔΙΑΣ είχε τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.

 

Οι τρεις δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έλυσαν τη διαφωνία, λαμβάνοντας υπόψη τη δικογραφία που σχηματίστηκε πριν εκπνεύσει ο 16χρονος. 

Ο 34χρονος, λοιπόν, αφήνεται ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Τις επόμενες μέρες, να σημειωθεί, αναμένεται να ασκηθεί νέο κατηγορητήριο στον αστυνομικό, καθώς ο 16χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο και η απόπειρα ανθρωποκτονίας θα αναβαθμιστεί.

Ο κατηγορούμενος θα κληθεί ξανά για συμπληρωματική απολογία και δεν είναι απίθανο να προφυλακιστεί, σύμφωνα με νομικούς κύκλους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM