Δημήτρης Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / DIMITRIS SKARMOUTSOS / FACEBOOK
0

Τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι υπάρχουν ανεμβολίαστοι συνάδελφοί του στον χώρο της εστίασης, εξέφρασε ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, σημειώνοντας ότι για το λόγο αυτό δεν αισθάνεται ασφαλής στη δουλειά του, στην κουζίνα.

Ο ίδιος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι έχει εμβολιαστεί, χαρακτηρίζοντας το εμβόλιο «το μόνο ''όπλο'' που έχουμε στη διάθεσή μας μαζί με τις μάσκες και τα άλλα μέτρα για να πολεμήσουμε τον κορωνοϊό». 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, αναφερόμενος στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση, είπε πως ήταν από τους πρώτους που μίλησε γι' αυτό το θέμα, σημειώνοντας, μάλιστα, πως «υπήρχε μεγάλη κατακραυγή προς το πρόσωπό μου και από συνάδελφους και από πολίτες». Στο πλαίσιο αυτό τόνισε πως «είναι κοινωνική μας ευθύνη να προσέχουμε και να προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας».

Ο ίδιος εξήγησε ότι κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον που δεν θέλει να εμβολιαστεί. Όπως είπε, τις τελευταίες δύο εβδομάδες παρατηρείται μεγάλο κύμα σε όσους εργάζονται στην εστίαση που αρχίζουν να κλείνουν ραντεβού. «Καταλαβαίνουν σιγά – σιγά ότι είναι λίγο μονόδρομος, ειδικά επειδή έχουμε διαλέξει αυτό το επάγγελμα και έχουμε επαφή με πολύ κόσμο», εξήγησε.

«Παρόλα αυτά όταν ένας εργαζόμενος σου λέει ότι φοβάται, πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το φόβο του;» αναρωτήθηκε ο γνωστός σεφ. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ