Ο Δημήτρης Ινδαρές ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση, μετά την σύλληψη με τους γιους του στην εκκένωση κατάληψης στο Κουκάκι, κάνοντας ωστόσο λόγο για «τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής του».

 

Ο γνωστός σκηνοθέτης συνελήφθη με τους δύο γιους του στις 18 Δεκεμβρίου μετά την εισβολή των αστυνομικών μέσα στο ιδιόκτητο σπίτι τους, που συνορεύει με την κατάληψη της οδού Ματρόζου.

 

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο Δημήτρης Ινδαρές σημείωσε μεταξύ άλλων πως «η αγάπη των δικών μας ανθρώπων, φίλων, γειτόνων, συνεργατών, συγγενών, μας κράτησε όρθιους στα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας», προσθέτοντας πως «χάρη σ'εσάς δεν μας διέλυσε η αδικαιολόγητη ψυχική κυρίως αγριότητα που βιώσαμε».

 

Ολόκληρο το μήνυμα του Δημήτρη Ινδαρέ:

 

«Η αγάπη των δικών μας ανθρώπων, φίλων, γειτόνων, συνεργατών, συγγενών, μας κράτησε όρθιους στα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας. Είμαστε ευγνώμονες. Η άμεση και ανεπιφύλακτη έκφραση της συμπαράστασης και της αγανάκτησης που δείξατε για λογαριασμό μας, επιβεβαίωση των αισθημάτων αλλά και των αξιών που ευτυχώς μοιραζόμαστε, κράτησε την ελπίδα μας ζωντανή την ώρα που κάποιοι άλλοι, επιχειρούσαν να μας βυθίσουν στην παράνοια. Χάρη σ'εσάς δεν μας διέλυσε η αδικαιολόγητη ψυχική κυρίως αγριότητα που βιώσαμε. Κι ας σταθεί αυτή η αδιανόητη δική μας περιπέτεια διδακτική με τρόπο θετικό, κόντρα στο φόβο που θά θελε να μας κάνει να ξεχνάμε πως οι αρχές, τα δικαιώματα και η αίσθηση του δικαίου είναι πεδίο συνάντησης που οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού. Ευχαριστούμε».

 

Δημήτρης Ινδαρές: Αδικαιολόγητη ψυχική αγριότητα - Τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr