Δημήτρης Ινδαρές: Αδικαιολόγητη ψυχική αγριότητα - Τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας

Δημήτρης Ινδαρές: Αδικαιολόγητη ψυχική αγριότητα - Τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
3

Ο Δημήτρης Ινδαρές ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση, μετά την σύλληψη με τους γιους του στην εκκένωση κατάληψης στο Κουκάκι, κάνοντας ωστόσο λόγο για «τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής του».

Ο γνωστός σκηνοθέτης συνελήφθη με τους δύο γιους του στις 18 Δεκεμβρίου μετά την εισβολή των αστυνομικών μέσα στο ιδιόκτητο σπίτι τους, που συνορεύει με την κατάληψη της οδού Ματρόζου.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο Δημήτρης Ινδαρές σημείωσε μεταξύ άλλων πως «η αγάπη των δικών μας ανθρώπων, φίλων, γειτόνων, συνεργατών, συγγενών, μας κράτησε όρθιους στα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας», προσθέτοντας πως «χάρη σ'εσάς δεν μας διέλυσε η αδικαιολόγητη ψυχική κυρίως αγριότητα που βιώσαμε».

Ολόκληρο το μήνυμα του Δημήτρη Ινδαρέ:

«Η αγάπη των δικών μας ανθρώπων, φίλων, γειτόνων, συνεργατών, συγγενών, μας κράτησε όρθιους στα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας. Είμαστε ευγνώμονες. Η άμεση και ανεπιφύλακτη έκφραση της συμπαράστασης και της αγανάκτησης που δείξατε για λογαριασμό μας, επιβεβαίωση των αισθημάτων αλλά και των αξιών που ευτυχώς μοιραζόμαστε, κράτησε την ελπίδα μας ζωντανή την ώρα που κάποιοι άλλοι, επιχειρούσαν να μας βυθίσουν στην παράνοια. Χάρη σ'εσάς δεν μας διέλυσε η αδικαιολόγητη ψυχική κυρίως αγριότητα που βιώσαμε. Κι ας σταθεί αυτή η αδιανόητη δική μας περιπέτεια διδακτική με τρόπο θετικό, κόντρα στο φόβο που θά θελε να μας κάνει να ξεχνάμε πως οι αρχές, τα δικαιώματα και η αίσθηση του δικαίου είναι πεδίο συνάντησης που οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού. Ευχαριστούμε».

Δημήτρης Ινδαρές: Αδικαιολόγητη ψυχική αγριότητα - Τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας Facebook Twitter
Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τέτοιες μέρες ξαναγίνεται δυστυχώς επίκαιρο το εξαιρετικό βιβλίο του νομπελίστα Χένριχ Μπελ "Η χαμένη τιμή της Κατερίνα Μπλουμ".Αξίζει να ξαναδιαβαστεί από όσους το διάβασαν πριν μερικές δεκαετίες και να διαβαστεί από όσους δεν το διάβασαν.
Αλήθεια, τώρα που απ' ό,τι άκουσα δεν βρέθηκε κανένα δακτυλικό αποτύπωμα των παιδιών του μέσα στην κατάληψη, θα υπάρξει μήπως κάποια δήλωση συγγνώμης από όσους δημοσιογράφους και σχολιαστές είχαν σπεύσει να τα παρουσιάσουν ως πρωταγωνιστές της κατάληψης;
Η αγριότητα έγινε "κυρίως" ψυχική;Πόσα θα ακούσουμε για το τι ν ι ώ θ ει ο καθείς ή πως β ί ω σ ε το άλφα ή το βήτα...Όταν τα πραγματικά περιστατικά υποχωρούν έναντι του συναισθήματος... εικάζω ότι και η εικόνα με τη λαιμαριά θέλει να ενισχύσει την αίσθηση ότι η αστυνομία τον έσπασε στο ξύλο...Ο κος Ινδαρέ έχει δικαίωμα να πει και να κάνει το οτιδήποτε. Αλίμονο. Εγώ θα του υποδείξω την υπερασπιστική γραμμή του ως κατηγορούμενου; Ο τρόπος προβολής με εντυπωσιάζει.