Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Καταδικάστηκε για χρέη - 18 μήνες φυλάκισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Καταδικάστηκε για χρέη - 18 μήνες φυλάκισης Facebook Twitter
2

Για χρέη καταδικάστηκε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με το δικαστήριο να αποφασίζει ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Η καταδίκη της χήρας του Ανδρέα Παπανδρέου αποφασίστηκε για χρέη στο Δημόσιο από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το δικαστήριο της χορήγησε αναστολή εκτέλεσης επί τριετία. Την ενοχή της κατηγορουμένης εισηγήθηκε και η εισαγγελέας της έδρας, προτείνοντας ωστόσο να της επιβληθεί ποινή δύο ετών, όπως γράφει το news247.

Σύμφωνα με έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η οφειλή δεν έχει μπει σε ρύθμιση ούτε έχει εξοφληθεί μέρος της από το 2014.

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, τα χρέη της κ. Παπανδρέου ξεπερνούν τις δέκα χιλιάδες ευρώ, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό.

Όπως εξήγησε η συνήγορός της, η Δήμητρα Λιάνη ευελπιστεί ότι το προσεχές διάστημα θα πωληθεί ακίνητο ιδιοκτησίας της, με αποτέλεσμα με τα χρήματα που θα λάβει ως τίμημα, να αποπληρωθεί η οφειλή.

«Πράγματι δεν έχει καταβάλει κάποιο ποσό, ωστόσο -εκτός από την πώληση του ακινήτου- περιμένει κάποια νέα ρύθμιση, στην οποία θα επιχειρήσει να υπαχθεί» ανέφερε η συνήγορος της Δημήτρας Λιάνη. Πάντως, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης, ακόμα και όταν η δικηγόρος επεσήμανε πως υπήρχε και δεύτερη οφειλή, πάλι προς το Δημόσιο, την οποία κατάφερε τελικά να αποπληρώσει στο σύνολό της.

Σημειώνεται πως η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου επέλεξε να μη βρεθεί στα δικαστήρια και εκπροσωπήθηκε από τη συνήγορο υπεράσπισης της, η οποία παραστάθηκε στη δίκη

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ