Διδυμότειχο- Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Με 5 ψήφους «έριξε» τον πρώην δήμαρχο

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Με 5 ψήφους διαφορά βγήκε δήμαρχος στο Διδυμότειχο Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Μετά από ένα εκλογικό ντέρμπι το Διδυμότειχο έχει νέο δήμαρχο με μόλις 5 ψήφους διαφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.  

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μετά τις 2.30 το πρωί ο Χρήστος Τοκαμάνης βγήκε νικητής σε μια από τις μεγαλύτερες μάχες των φετινών αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.  Μετά από 13 χρόνια είναι ο νέος δήμαρχος Διδυμοτείχου, επικρατώντας του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, με 5 ψήφους διαφορά, δηλαδή με 50,02% και 5.607 ψήφους, έναντι 49,98% και 5.602 ψήφους. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεοκλεγείς δήμαρχος ζήτησε αυτοσυγκράτηση από τους υποστηρικτές του. 

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Με 5 ψήφους διαφορά βγήκε δήμαρχος στο Διδυμότειχο Facebook Twitter

Με πληροφορίες από evros-news.gr και 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM