Δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Καύσωνας για δυο ημέρες και μετά ισχυροί άνεμοι, καταιγίδες και χαλάζι

Δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Καύσωνας για δυο ημέρες και μετά ισχυροί άνεμοι, καταιγίδες και χαλάζι Facebook Twitter
3

Σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί για το ερχόμενο διήμερο η θερμοκρασία στη χώρα, φτάνοντας και τους 41 βαθμούς, σύμφωνα με δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν κατά τόπους:

Α. Σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή στα δυτικά ηπειρωτικά τους 40 και τοπικά τους 41 βαθμούς και στα νησιά του Ιονίου του 37 με 38 βαθμούς. 

Β. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά αύριο, Παρασκευή τους 39 με 40 βαθμούς και το Σάββατο τους 40 με 41 βαθμούς.

 Το Σαββατοκύριακο στα βόρεια θα εκδηλωθούν καταιγίδες οι οποίες τοπικά θα έχουν έντονη μορφή και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Επιπλέον, θα επικρατήσουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο στα δυτικά και την Κυριακή στην υπόλοιπη χώρα.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ελλάδα / Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ο 19χρονος ασκούσε ψυχολογική πίεση στη 17χρονη, μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων, απειλώντας ότι θα προκαλέσει κακό στην ίδια, σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της ή στον εαυτό του
LIFO NEWSROOM