Έγκλημα στο Δαφνί: Συνελήφθη ο τρόφιμος που σκότωσε τη 44χρονη

Δαφνί: Συνελήφθη ο τρόφιμος που σκότωσε τη 44χρονη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ
0

Συνελήφθη ο 47χρονος τρόφιμος που δολοφόνησε τη 44χρονη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη επί της Λεωφόρου Αθηνών, στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος είχε μεταφερθεί στο Δαφνί από το ψυχιατρικό νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου τον Αύγουστο του 2023 είχε επιτεθεί και δολοφονήσει μια άλλη τρόφιμο. 

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες 46χρονος ασθενής που νοσηλευόταν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο «Δαφνί» επιτέθηκε σε γυναίκα που νοσηλεύονταν στο ίδιο ίδρυμα και τη σκότωσε.

Στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης απέδρασε και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του.

Η ανακοίνωση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας αναφέρει:

«Την Τετάρτη 19/2/2025 και ώρα 03.15 πμ άνδρας ασθενής, ετών 46, ο οποίος νοσηλευόταν σε Ψυχιατρική Κλινική της Πολυδύναμης Νοσηλευτικής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Αττικής με Δικαστική Απόφαση, κατ΄εφαρμογήν των διατάξεων του άρθρο 69 του ΠΚ, επιτέθηκε σε 44χρονη γυναίκα ασθενή, που νοσηλευόταν στην ίδια Ψυχιατρική Κλινική προκαλώντας της σοβαρή σωματική βλάβη. Στη συνέχεια ο ασθενής απέδρασε από την Κλινική, όπου νοσηλευόταν.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάνηψη του θύματος, το οποίο δυστυχώς κατέληξε. Παράλληλα κλήθηκαν, το ΕΚΑΒ, η ΓΑΔΑ και η Άμεση Δράση και δόθηκαν οδηγίες για τη λήψη μέτρων για την ασφάλεια τόσο των ασθενών όσο και του προσωπικού της Πολυδύναμης Νοσηλευτικής Μονάδας.

Διατάχθηκε η διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ασθενή φερόμενου ως δράστη.

Το τραγικό συμβάν μας θλίβει βαθύτατα και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του θύματος».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΡΟ ΓΡΑΜΜΗ 4 ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ

Ελλάδα / Μετρό Γραμμή 4: Ολοκληρώνεται η σήραγγα Κατεχάκη-Ευαγγελισμός, πού είναι ο μετροπόντικας τώρα

Ο μετροπόντικας «Αθηνά» αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εμφανιστεί στο φρέαρ Ευαγγελισμού, στη συμβολή των λεωφόρων Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μιχαλακοπούλου
THE LIFO TEAM
Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ελλάδα / Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ο Κωνσταντίνος Σινάνης περιέγραψε την δύσκολη πορεία από τη στιγμή της διάγνωσης μέχρι σήμερα, αλλά και τα μηνύματα στήριξης και δύναμης που δέχτηκε από τον κόσμο
THE LIFO TEAM