Βρέθηκε η μικρή Μαρία-Ειρήνη

Βρέθηκε η μικρή Μαρία-Ειρήνη Facebook Twitter
2

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της μικρής Μαρίας-Ειρήνης Πρίντεζη. Το κοριτσάκι βρέθηκε - και είναι καλά στην υγεία του- νωρίτερα σήμερα σε περιοχή του Ασπρόπυργου, κοντά σε ξενοδοχείο, από τον λιμενάρχη της περιοχής, στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονταν από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αρμόδιων αξιωματικών, το παιδάκι πιθανότατα είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους, οι οποίοι προφανώς το εγκατέλειψαν στο σημείο, φοβούμενοι την έκταση και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, καθώς και τις εντατικές έρευνες των αρχών.

Αυτήν τη στιγμή η μικρή Μαρία - Ειρήνη βρίσκεται στο Α.Τ. Χαϊδαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει την εξαφάνιση χθες, λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα, αναφέροντας στην αστυνομία ότι το παιδί τους χάθηκε χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό.

Λόγω της συγκεκριμένης καταγγελίας ξεκίνησε μία μεγάλη έρευνα που κατέληξε στον εντοπισμό της τετράχρονης. Άνδρες της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των ΕΚΑΜ, «όργωσαν» την περιοχή με τη βοήθεια ειδικών εκπαιδευμένων σκυλιών, με την έρευνα να έχει τελικώς ευτυχή κατάληξη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ