Βόλος: Στη φυλακή ο 60χρονος που παρενόχλησε ανήλικες αθλήτριες

Βόλος: Στη φυλακή ο 60χρονος που παρενόχλησε ανήλικες αθλήτριες Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε σήμερα, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο 60χρονος που παρενόχλησε ανήλικες αθλήτριες.

Το περασμένο Σάββατο, ο 60χρονος παρενόχλησε δύο αθλήτριες, ηλικίας 16 και 17 ετών, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΕΑΚ, στον Βόλο ενώ εκείνες είχαν τελειώσει την προπόνησή τους και κατευθύνονταν στα αποδυτήρια.

Η δίκη του 60χρονου, ο οποίος παρότι είχε τεθεί σε αργία, συνέχιζε να βρίσκεται στους χώρους του ΕΑΚ, έγινε κεκλεισμένων των θυρών καθώς τα θύματα είναι ανήλικες, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Τελικά, κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε βάρος των αθλητριών της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ του αναγνωρίστηκε μειωμένος καταλογισμός λόγω προβλημάτων ψυχιατρικής φύσεως που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, από τους 8 μήνες της ποινής του θα εκτίσει σε φυλακή, τους τρεις.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM