Βόλος: Πρόστιμο 3.000€ πρόστιμο σε κομμωτή που κούρευε «φίλο του» σε πιλοτή πολυκατοικίας

Βόλος: Πρόστιμο 3.000€ πρόστιμο σε κομμωτή που κούρευε «φίλο του» σε πιλοτή πολυκατοικίας Facebook Twitter
Pixabay
0

Με ποινή φυλάκισης 40 ημερών με αναστολή και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε ένας κομμωτής που συνελήφθη από τους αστυνομικούς ενώ κούρευε έναν άνδρα σε πιλοτή πολυκατοικίας στον Βόλο

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο του Βόλου επέβαλε τις ποινές στον 24χρονο επειδή με βάση την ΚΥΑ παραβίασε μέτρα πρόληψης ασθενειών εν μέσω lockdown για τον κορωνοϊό.

Ο νέος άνδρας ισχυρίστηκε ότι κούρευε έναν φίλο του που θα παρουσιαζόταν στη Σχολή Αστυφυλάκων και ότι ο δεύτερος που βρίσκονταν στην αναμονή της οικογενειακής οικοδομής ήταν επίσης φίλος του.

Ο 24χρονος φέρεται υποστήριξε πως ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων της οικογένειάς του είχε διαμορφωθεί σε αποθήκη από τους γονείς του για να «παίζει με τους φίλους του επιτραπέζια παιχνίδια». Όμως οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν την έδρα.

Ο άνδρας από την Ν. Ιωνία Βόλου συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς του δόθηκε τριετής αναστολή και του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας, ενώ κρίθηκε αθώος για την κατηγορία της έλλειψης πιστοποιητικού υγείας, αφού αυτό προσκομίστηκε από την μητέρα του στο δικαστήριο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Ελλάδα / Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια: τελικά, πόσο ρεύμα καταναλώνουν;

Πόσο ενεργοβόρα είναι τα γιορτινά λαμπάκια με τα οποία στολίζουμε τόσο το σπίτι μας όσο και τους εξωτερικούς του χώρους; Και πόσο θα μας κοστίσει, αν, για παράδειγμα, τα λαμπιόνια λειτουργούν για περίπου 10 ώρες;
NEWSROOM