Blue Horizon: Ορίστηκε προσωρινός διευθύνων σύμβουλος στην Attica Group

Blue Horizon: Προσωρινός διευθύνων σύμβουλος στην Attica Group Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Μετά την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της Attica Group με αφορμή την υπόθεση του Blue Horizon και τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη η εταιρεία προχώρησε σε προσωρινή αντικατάστασή. 

Ο επιτελικός διευθυντής Χρηματοοικονομικών (CFO) του ομίλου της Attica A.E. Συμμετοχών, Παναγιώτης Δικαίος, αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου μετά την παραίτηση του Σπύρου Πασχάλη λόγω του θανάτου του Αντώνη Καρυώτη τον οποίο έσπρωξαν στη θάλασσα ναυτικοί του πλοίου Blue Horizon. To πλοίο φτάνει απόψε στη Σάμο και αναμένεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι. 

H Attica A.E. Συμμετοχών με σημερινή της ανακοίνωση ανέφερε ότι η εταιρεία ενημερώνει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν της παραίτησης του διευθύνοντος συμβούλου, Σπύρου Πασχάλη, το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει στο άμεσο μέλλον για να ορίσει τον αντικαταστάτη του. Μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει προσωρινά ο επιτελικός διευθυντής Χρηματοοικονομικών (CFO) της εταιρείας, Παναγιώτης Δικαίος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Ελλάδα / Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Πλέον κάθε Σάββατο, το μετρό της Αθήνας, καθώς και το τραμ θα λειτουργούν όλο το 24ωρο, ενώ προστίθενται 11 λεωφορειακές γραμμές, επιπλέον των υφιστάμενων γραμμών 24ωρης και νυχτερινής λειτουργίας
LIFO NEWSROOM