Blue Horizon: Ορίστηκε προσωρινός διευθύνων σύμβουλος στην Attica Group

Blue Horizon: Προσωρινός διευθύνων σύμβουλος στην Attica Group Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Μετά την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της Attica Group με αφορμή την υπόθεση του Blue Horizon και τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη η εταιρεία προχώρησε σε προσωρινή αντικατάστασή. 

Ο επιτελικός διευθυντής Χρηματοοικονομικών (CFO) του ομίλου της Attica A.E. Συμμετοχών, Παναγιώτης Δικαίος, αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου μετά την παραίτηση του Σπύρου Πασχάλη λόγω του θανάτου του Αντώνη Καρυώτη τον οποίο έσπρωξαν στη θάλασσα ναυτικοί του πλοίου Blue Horizon. To πλοίο φτάνει απόψε στη Σάμο και αναμένεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι. 

H Attica A.E. Συμμετοχών με σημερινή της ανακοίνωση ανέφερε ότι η εταιρεία ενημερώνει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν της παραίτησης του διευθύνοντος συμβούλου, Σπύρου Πασχάλη, το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει στο άμεσο μέλλον για να ορίσει τον αντικαταστάτη του. Μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει προσωρινά ο επιτελικός διευθυντής Χρηματοοικονομικών (CFO) της εταιρείας, Παναγιώτης Δικαίος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM