Απόψε το Blue Horizon φτάνει στη Σάμο- Δήμαρχος καλεί σε διαμαρτυρία για τον θάνατο του Αντώνη

Απόψε το Blue Horizon φτάνει στη Σάμο- Δήμαρχος καλεί σε διαμαρτυρία για τον θάνατο του Αντώνη Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Κάλεσμα σε ειρηνική διαμαρτυρία απευθύνει ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου καθώς απόψε φτάνει στο νησί το Blue Horizon.

Ήδη σε τέσσερα μέλη του πληρώματος έχoυν απαγγελθεί κατηγορίες για κακουργήματα μετά τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη.

Ο Γιώργος Στάντζος σε ανάρτησή του καλεί τους πολίτες σε ειρηνική διαμαρτυρία για τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη. Το Blue Horizon φτάνει στις 3:00 π.μ στο νησί αφού μετά την τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά, άλλαξε δρομολόγιο.

«Απόψε, Παρασκευή ξημέρωμα επισήμως στις 03:00 το Blue Horizon θα καταπλεύσει στο λιμάνι Μαλαγαρίου στη Σάμο. Καλώ όλους και όλες σε ειρηνική διαμαρτυρία, για την δολοφονία του Αντώνη, στο λιμάνι.  Από τις 00: 15 δίνουμε το παρών» ΄έγραψε ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος,  σε ανάρτησή του. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί διαμαρτυρίες σε Κρήτη και Πειραιά.

Πλέον, το Blue Horizon εξυπηρετεί τη γραμμή Βαθύ Σάμου, Κως, Ρόδος, αφού αναχώρησε από τον Πειραιά σήμερα στις 18:00. Αντικατέστησε το Blue Galaxy που εκτελούσε κανονικά το εν λόγω δρομολόγιο.

Από την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου το Blue Horizon θα κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς, Βαθύ, Πάτμος, Λέρος, Κως, Σύμη, Ρόδος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM