ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΒΙΝΤΕΟ - Η στιγμή που άγνωστοι άρχισαν να τα σπάνε στην Πατησίων σήμερα το πρωί

ΒΙΝΤΕΟ - Η στιγμή που άγνωστοι άρχισαν να τα σπάνε στην Πατησίων σήμερα το πρωί Facebook Twitter
5

Άγνωστοι δράστες προκάλεσαν λίγο μετά τις 10:00 ζημιές σε σειρά καταστημάτων που βρίσκονται στην οδό Πατησίων, καθώς και στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, οι δράστες που βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ άρχισαν να σπάνε τα καταστήματα που έβρισκαν μπροστά τους.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πόσα καταστήματα έχουν υποστεί ζημιές.

Στο βίντεο διακρίνονται αρχικά πολίτες να τρέχουν καθώς συνειδητοποιούν πως πίσω τους έρχεται η ομάδα ατόμων που έκαναν καταδρομική  και άρχισαν να σπάνε.

 
Ελλάδα
5

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Έχει παραγίνει ,έλεος πια ! Έχουμε μπουχτίσει από αγανακτισμένους αυτόκλητους τιμωρούς που εκφράζουν πλέον την όποια αντίθεση τους με ρηχή τυφλή βία ενάντια στο κοινωνικό σύνολο. Η πολιτεία στο ρόλο του παρατηρητή αδυνατεί να προστατεύσει τα αυτονόητα με αποτέλεσμα να διακυβεύονται οι βασικές αξίες της δημοκρατίας.
https://youtu.be/mwjuTT5gCH8Πώς γυρνάνε τούμπα οι χαρακτηρισμοί; Ποιοι γ@μ@νε τη ζωή ποιών; Αν είχανε κύρος και συνείδηση όλοι οι "αλληλέγγυοι" θα έπρεπε να πάνε να παραδοθουνε.
Με απλή παρατήρηση καταλαβαίνει κανείς τον απόλυτο εγωκεντρισμό και τα στερημένα συναισθήματα που καθορίζουν την συνθηματολογία και το συμπεριφορικό μόρφωμα του συγκεκριμένου χώρου.Καμία πρόταση για καλύτερη ζωή παρά μόνο μίσος και τυφλή οργή. Οι κλώνοι του μεταπολιτευτικού στερεότυπου μεγάλωσαν σε ένα περιβάλλον κενότητας όπου οι αριστερές αξίες μετατράπηκαν σε ένα είδος μικροαστικού αυτισμού όπου υπάρχουν μόνο δικαιώματα . Τα στοιχεία που διαχωρίζουν τις συγκεκριμένες ομάδες από τα ακροδεξιά φασιστοειδή είναι πλέον ελάχιστα και περιορίζονται κυρίως σε lifestyle περιεχόμενο.
(α) Αφής στιγμής συνεργάζονται με ποινικούς για ίδιους σκοπούς δεν ξέρω κατά πόσο δεν εκτελούν και θελήματα ποινικών.(β) Δεν είμαι ψυχολόγος, ούτε ψυχαναλυτής. Μόλαταύτα αυτά τα καλόπαιδα φρονώ ότι έχουν καθήλωση στο πρωκτικό στάδιο. Ζητάνε την προσοχή της μαμάς-κοινωνίας και του μπαμπά-κράτους, όχι με τις βιολογικές τους ανάγκες πλέον αλλά, με τις ψυχολογικές τους.(γ) Υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης. Είτε ειρηνική και ήπια αποκλιμάκωση είτε μηδενική ανοχή. Προσωπικά ομιλώντας είμαι της δεύτερης. Ας ξεκινήσουμε με την απαγόρευση πώλησης σπρέυ. Καλύτερα να χάσουμε 5-10 έργα τέχνης παρά να συνεχιστεί η αέναη βεβήλωση του δημόσιου χώρου.(δ) Αναφορικά με τη θεωρία των δύο άκρων πραγματικά δεν με αφορά ο διάλογος. Όποιος δεν βλέπει ότι η κοινωνία νοσεί και στα πλαίσια αυτά παράγονται παιδιά-καρκινώματα τα οποία σκοτώνουν το κορμί που τα γέννησε έχει θέμα. Αυτά τα παιδιά-καρκινώματα μπορεί να γίνουν Παναθηναϊκοί, Ολυμπιακοί, αριστεροί, δεξιοί, αντισπισιστές, φεμινιστές, αστυνομικοί. Επουδενί δεν σημαίνει ότι όσοι είναι κάτι από τα ανωτέρω είναι καρκινώματα. Αλλά τα καρκινώματα σε κάποιο όργανο προσκολλώνται.Όταν ένας αριστερός προσβάλλεται όταν του λες ότι αυτά τα παιδιά θέλουν μάντρωμα είναι σα να δικαιολογεί το πάγκρεας τον καρκίνο του παγκρέατος.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ