Αυτός είναι ο 81χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης στη Θεσσαλονίκη

Αυτός είναι ο 81χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 81χρονου που κατηγορείται για την αποπλάνηση ενός ανήλικου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον Βοϊτσίδη Χαράλαμπο του Ναούμ και της Μάλαμας, γεν. 1937 στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 81χρονος δράστης ασελγούσε κατ' εξακολούθηση σε βάρος του 13χρονου σήμερα κοριτσιού (11χρονου τότε) από το 2016 έως τον Δεκέμβριο του 2017, έναντι χρηματικών ποσών.


Αυτός είναι ο 81χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ ο κατηγορούμενος, συνταξιούχος λογιστής, συνελήφθη το Σάββατο σε εκτέλεση εντάλματος των ανακριτικών Αρχών της Θεσσαλονίκης.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον του ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου και ασέλγεια έναντι αμοιβής. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και φέρεται να έκανε λόγο για μυθεύματα της ανήλικης και σε ό,τι αφορά τα μικρά χρηματικά ποσά, τα οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο της έδινε. Υποστήριξε ότι ενίσχυε την οικογένειά της, που είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Τελικά εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα να τον αφήσουν ελεύθερο υπό τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισης μια φορά τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Επίσης σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ αποφασίστηκε να του επιβληθεί απαγόρευση προσέγγισης σε ακτίνα 200 μέτρων της περιοχής διαμονής της ανήλικης.

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται ύστερα από καταγγελία περιοίκου, ο οποίος παρατήρησε τις συχνές επισκέψεις της ανήλικης στο γραφείο που διατηρούσε ο 81χρονος, στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης.

Αυτός είναι ο 81χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter

Όπως επισημαίνει η αστυνομία, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, χρονικής διάρκειας έως 18-06-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388457 και 2310-388457. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ