Αυτοκτόνησε 29χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Αυτοκτόνησε 29χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. Eurokinissi
0

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ένας 29χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, στα Λεχαινά του Νομού Ηλείας.

Ο νεαρός αξιωματικός, που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Μοσχονέρι Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο 29χρονος πριν έξι χρόνια είχε χάσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δύο αγαπημένα του πρόσωπα.

Ωστόσο, άτομα από το περιβάλλον του, που τον είδαν σήμερα το πρωί, υποστηρίζουν ότι εμφανίστηκε πρόσχαρος και δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσης και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. 

«Τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019, Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, βρέθηκε απαγχονισμένος στην οικία του, στα Λεχαινά του Νομού Ηλείας. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Ελλάδα / Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Εντεροϊός είχε προκαλέσει παράλυση στην έφηβη που είχε διακομισθεί εσπευσμένα αρχικά στο Καραμανδάνειο και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου από την Κεφαλονιά
LIFO NEWSROOM
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM