Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Θεσσαλονίκη- Απανθρακώθηκε ο οδηγός

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Θεσσαλονίκη- Απανθρακώθηκε ο οδηγός Facebook Twitter
0

Ένας άνθρωπος απανθρακώθηκε όταν το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Νεκρό άτομο εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε παράδρομο της Περιφερειακής Οδού στην Πυλαία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πτώμα ανήκει σε άνδρα ενώ το αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει, στην Περιφερειακή οδό στο ρεύμα προς ανατολικά, λίγο πριν τα Κωνσταντινουπολίτικα.

Στο σημείο έφθασαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, που έσβησαν τη φωτιά κι εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο πήρε φωτιά παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες.

 

Με πληροφορίες από thestival

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM