Άρση μέτρων: Γάμοι με 300 άτομα και μουσική αλλά χωρίς χορό - Όλες οι αλλαγές

Άρση μέτρων: Γάμοι με 300 άτομα και μουσική αλλά χωρίς χορό – Oι νέες αλλαγές στα μέτρα χαλάρωσης Facebook Twitter
PIXABAY
0

Για τη χαλάρωση των μέτρων, την επαναφορά της μουσικής στην εστίαση και την αύξηση των καλεσμένων στις δεξιώσεις μίλησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Έρχεται ένα Σαββατοκύριακο «με κάποια μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις μας» ανέφερε, απευθύνοντας, ωστόσο, έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν προσεχτικοί και να «τηρούν τα μέτρα και τους κανόνες».

Για τη διεύρυνση του ωραρίου κυκλοφορίας

Αναφερόμενος στη διεύρυνση του ωραρίου κυκλοφορίας είπε πως κάθε τι έχει νόημα. «Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 01:30 έως τις 05:00 λήγει τέλος του μήνα. Αυτή τη στιγμή οι λοιμωξιολόγοι μάς λένε ότι πρέπει να τηρήσουμε αυτό το ωράριο» δήλωσε στην ΕΡΤ.

Για τη μουσική στην εστίαση

«Όπως λειτουργούσαμε πριν με τη μουσική θα λειτουργούμε με τους κανόνες», είπε ο κ. Παπαθανάσης αναφορικά με τη μουσική, διευκρινίζοντας πως στις επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται σε στοές, η πρόβλεψη για λειτουργία αφορά σε αυτές που βρίσκονται σε αεριζόμενες στοές με δύο εισόδους.

Γάμοι με μουσική αλλά χωρίς χορό

Ο k. Παπαθανάσης σημείωσε πως από 1η Ιουλίου οι λοιμωξιολόγοι έκριναν «ότι μπορούμε να πάμε στα 300 άτομα και πάντοτε με μέτρα και κανόνες, με ροτόντες των 8 ατόμων». Ωστόσο, διευκρίνισε ότι οι καλεσμένοι στους γάμους θα έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγούνται με μουσική «αλλά δεν θα μπορούν να χορεύουν».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ