Μενίδι: Άρπαξαν την τσάντα γυναίκας και την έσερναν 10 μετρα στο έδαφος

Μενίδι: Ληστεία γυναίκας έξω από σούπερ μάρκετ – Της άρπαξε τη τσάντα και την έσυρε 10 μέτρα στο έδαφος Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Θύμα ληστείας έξω από το κατάστημα σούπερ μάρκετ, όπου εργάζεται, στο Μενίδι, έπεσε μια γυναίκα.

Ο ληστής, που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, άρπαξε την τσάντα της γυναίκας, που έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να συρθεί για τουλάχιστον 10 μέτρα και να τραυματιστεί στον λαιμό και άλλα σημεία του σώματός της.

Πολίτης που είδε το περιστατικό, ειδοποίησε την αστυνομία δίνοντας τα χαρακτηριστικά του δράστη. Αξίζει να σημειωθεί πως η πινακίδα του οχήματος ήταν καλυμμένη με ταινία.

Η μαρτυρία βοήθησε να εντοπιστεί ο δράστης περίπου 10 λεπτά αργότερα και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό μέσα σε καταυλισμό, όπου τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για έναν 38χρονο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βρέθηκε και το μηχανάκι που χρησιμοποίησε στην επίθεση, κάτω από τη σέλα του οποίου βρισκόταν το πορτοφόλι του θύματος.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και σωματικές βλάβες

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM