Αργυρούπολη: Βρέθηκαν γκαζάκια στο δασάκι- Τι καταγγέλλει ο δήμαρχος

Αργυρούπολη: Βρέθηκαν γκαζάκια στο δασάκι- Τι καταγγέλλει ο δήμαρχος Facebook Twitter
0

Εθελοντές της Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης βρήκαν δύο γκαζάκια στο δασάκι, για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα.

Νέα προσπάθεια εμπρησμού, για να ξεσπάσει πυρκαγιά στο δασάκι της Αργυρούπολης, κοντά στον Υμηττό κατήγγειλε πριν από λίγο, μέσω ανάρτησης στο Facebook, ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από σχετικές φωτογραφίες, η περιπολία ομάδας εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε στη βάση ενός πεύκου, κρυμμένα κάτω από ένα μαξιλάρι δυο γκαζάκια.

Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που οι ομάδες εθελοντών εντοπίζουν εμπρηστικούς μηχανισμούς μέσα στο δάσος, κάτι που φυσικά προκαλεί ανησυχία.

«Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε», σημείωσε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Η ανάρτηση του δημάρχου Αργυρούπολης:

«Απίστευτο: Γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης

Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν.

Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ