Άρειος Πάγος: Εισαγγελική έρευνα για τα αίτια θανάτου του Βασίλη Καλογήρου

Άρειος Πάγος: Εισαγγελική έρευνα για τα αίτια θανάτου του Βασίλη Καλογήρου Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Την άμεση διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου ζήτησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, με εντολή προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας.

Στην παραγγελία της, η κ. Αδειλίνη ζητά τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διακρίβωση των αιτίων θανάτου του 39χρονου, δίνοντας οδηγίες προς τις αστυνομικές αρχές που ήδη διεξάγουν αυτεπάγγελτη προανάκριση για την υπόθεση.

Παράλληλα, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά να εξεταστεί προσωπικά από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Λάρισας η μητέρα του θανόντος, Σοφία Αποστολάκη, η οποία έχει εκφράσει δημόσια υπόνοιες περί εγκληματικής ενέργειας. Στην κατάθεσή της καλείται να κατονομάσει τυχόν πρόσωπα που θεωρεί υπεύθυνα, προσκομίζοντας σχετικά αποδεικτικά στοιχεία.

Επιπλέον, ζητείται η εξέταση του πατέρα και του θείου του Βασίλη Καλογήρου, ενώ η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας καλείται να ενημερώσει την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την εξέλιξη της έρευνας.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Ελλάδα / Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στον επιβατικό σταθμό της Ηγουμενίτσας, το Λιμενικό Σώμα εντόπισε ότι μετέφερε στις αποσκευές του ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο: αρκετές ματσέτες, μαχαίρια διαφόρων μεγεθών, ιαπωνικό «κατάνα» και άλλα
LIFO NEWSROOM