Απομακρύνεται προσωρινά ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής

Απομακρύνεται προσωρινά ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Facebook Twitter
Αστυνομικοί συμμετέχουν στις έρευνες που γίνονται στην περιοχή του παραλιμνίου στα Ιωάννινα για τον εντοπισμό του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, Τρίτη 3 Μαρτίου 2015.
0

Στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Ιωαννίνων, για αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών, θα διαβιβάσει ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός (ΕΛΓΟ) Δήμητρα το πόρισμα της διοικητικής εξέτασης που διενεργήθηκε για τις συνθήκες φοίτησης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, τις μαρτυρικές καταθέσεις που ελήφθησαν, καθώς και τα πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Όπως αναφέρει το αθηναϊκό πρακτορείο, το πόρισμα θα διαβιβαστεί και στον αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου για αναζήτηση τυχόν πειθαρχικών ευθυνών.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η απομάκρυνση του Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής από την άσκηση των καθηκόντων του, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ενώ θα συγκληθεί άμεσα ο Σύλλογος Καθηγητών για να συζητηθεί η τυχόν επιβολή κυρώσεων και η λήψη μέτρων σύμφωνα και με τα ευρήματα της Διοικητικής Εξέτασης. Προσωρινά καθήκοντα διευθυντή θα ασκεί ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ Κωνσταντίνος Μαλλίδης.

Σημειώνεται ότι ο ΕΛΓΟ Δήμητρα είχε διατάξει κατεπείγουσα Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν υπήρχαν και υπάρχουν εντός της Γαλακτοκομικής Επαγγελματικής Σχολής Ιωαννίνων φαινόμενα ενδοσχολικής βίας, για το εάν αυτά είχαν διαπιστωθεί από τους διοικούντες της Σχολής και σε αυτήν την περίπτωση, ποια μέτρα είχαν ληφθεί σχετικά.

Η πορισματική έκθεση κατέληξε στην ενδοσχολική βία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Τούνελ».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα τους να τρέχει να σωθεί και τον πατέρα να την ακολουθεί με άγριες διαθέσεις, η 16χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος, προσπάθησαν να την βοηθήσουν
LIFO NEWSROOM
Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Ελλάδα / Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Τέσσερις Τουρκάλες υποστηρίζουν ότι τις έδιωξαν από εστιατόριο στη Χίο για να καθίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την οικογένειά του - Η απάντηση του Τούρκου παραγωγού
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ