Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου Facebook Twitter
0

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στην Κινέτα, μετά  από τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, στις 20:40 τα συνεργεία της Ολυμπίας Οδού ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό του οδοστρώματος στο 60ο χιλιόμετρο της εθνικής Οδού και παρέδωσαν στην κυκλοφορία και το ρεύμα προς Κόρινθο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα στο τμήμα Ελευσίνα- Κόρινθος, καθώς απομακρύνθηκαν νερά και φερτά υλικά που συσσωρεύτηκαν νωρίς το πρωί στην περιοχή της Κινέτας (Χ.Θ. 53+800 - 62+000) από τις γειτνιάζουσες στον αυτοκινητόδρομο καμένες πλαγιές των Γερανείων.

Συνεργεία της Ολυμπίας Οδού και υπεργολάβων συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή με στόχο να καταστεί δυνατή η κυκλοφορία και προς Πάτρα, αρχικά σε μία λωρίδα, το συντομότερο δυνατό. Όλος ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του δρόμου.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή πλησιάζοντας στην περιοχή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς προσωρινά η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή,  είχε ανακοινωθεί η ελεύθερη διέλευση από τους  σταθμούς της Ελευσίνας και των Αγίων Θεοδώρων μέχρι την αποκατάσταση της λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Tempo24

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ