Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου Facebook Twitter
0

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στην Κινέτα, μετά  από τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, στις 20:40 τα συνεργεία της Ολυμπίας Οδού ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό του οδοστρώματος στο 60ο χιλιόμετρο της εθνικής Οδού και παρέδωσαν στην κυκλοφορία και το ρεύμα προς Κόρινθο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα στο τμήμα Ελευσίνα- Κόρινθος, καθώς απομακρύνθηκαν νερά και φερτά υλικά που συσσωρεύτηκαν νωρίς το πρωί στην περιοχή της Κινέτας (Χ.Θ. 53+800 - 62+000) από τις γειτνιάζουσες στον αυτοκινητόδρομο καμένες πλαγιές των Γερανείων.

Συνεργεία της Ολυμπίας Οδού και υπεργολάβων συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή με στόχο να καταστεί δυνατή η κυκλοφορία και προς Πάτρα, αρχικά σε μία λωρίδα, το συντομότερο δυνατό. Όλος ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του δρόμου.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή πλησιάζοντας στην περιοχή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς προσωρινά η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή,  είχε ανακοινωθεί η ελεύθερη διέλευση από τους  σταθμούς της Ελευσίνας και των Αγίων Θεοδώρων μέχρι την αποκατάσταση της λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Tempo24

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM