Απόδραση κρατουμένων στα Χανιά: Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί, ΕΔΕ για πέντε

Απόδραση κρατουμένων στα Χανιά: Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί, ΕΔΕ για πέντε Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις αστυνομικοί του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων, ενώ διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση για πέντε, για την απόδραση των πέντε κρατουμένων τα ξημερώματα. 

Με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης σε βάρος πέντε αστυνομικών, από τους οποίους ο ένας είναι αξιωματικός, για το περιστατικό της απόδρασης των κρατουμένων από τα κρατητήρια. 

Επιπλέον, σε βάρος τριών εκ εμπλεκομένων αστυνομικών- ενός αξιωματικού και δύο κατωτέρων- ελήφθη το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας. 

Οι πέντε που απέδρασαν είχαν μεταχθεί από την Αθήνα στην Κρήτη, το πρωί του Σαββάτου. Όμως, κρατούνταν στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, από όπου απέδρασαν, καθώς το σαββατοκύριακο οι φυλακές Αγυιάς δεν δέχονται κρατούμενους από μεταγωγές. Πρόκειται τέσσερα άτομα αλβανικής καταγωγής και έναν πολίτη Πακιστάν. 
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM