Αντιδράσεις για την ανάρτηση του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ για τα τεστ του ΕΟΔΥ- Τι απαντά για το tweet που «κατέβασε»

Αντιδράσεις για την ανάρτηση του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ για τα τεστ του ΕΟΔΥ- Τι απαντά για το tweet που «κατέβασε» Facebook Twitter
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
0

Αντιδράσεις προκάλεσε ανάρτηση που έκανε στα social media ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος, σχετικά με τα τεστ του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό.

Ο κ. Μυλόπουλος, μετά τις αντιδράσεις «κατέβασε» την ανάρτηση, για την οποία ο ΕΟΔΥ προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας protothema.

Στην επίμαχη ανάρτηση ο Γιάννης Μυλόπουλος ανέφερε πως μια γνωστή του περίμενε στην ουρά για να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό, όμως επειδή καθυστερούσαν αποφάσισε να φύγει. Αλλά έπειτα από 1-2 ημέρες «της ανακοίνωσαν από τον ΕΟΔΥ το αποτέλεσμα του τεστ που δεν έκανε. Ήταν θετικό...».

Αντιδράσεις για την ανάρτηση του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ για τα τεστ του ΕΟΔΥ- Τι απαντά για το tweet που «κατέβασε» Facebook Twitter

Το tweet αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και πηγές του ΕΟΔΥ σημείωναν στο «Πρώτο Θέμα» ότι η νομοθεσία προβλέπει αυστηρές ποινές για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων για τη δημόσια υγεία.

Σε νέα ανάρτησή του, ο Γιάννης Μυλόπουλος εξήγησε ότι έκρινε καλό να «κατεβάσει» το tweet έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε. «Μη μπορώντας να αποκαλύψω τις πηγές μου, σεβόμενος προσωπικά δεδομένα, δεν μπορώ να υποστηρίξω την αξιοπιστία της», ανέφερε για την αρχική ανάρτησή του και συμπλήρωσε ότι «οι πρωταγωνιστές αν θέλουν θα προχωρήσουν οι ίδιοι σε καταγγελία».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ