Άνοιξε η γραμμή του Οδοντωτού μετά την κατολίσθηση - Στο Διακοφτό επέστρεψε ο συρμός

Άνοιξε η γραμμή του Οδοντωτού μετά την κατολίσθηση - Στο Διακοφτό επέστρεψε ο συρμός Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Η σημερινή κακοκαιρία έφερε μεγάλα προβλήματα στα Καλάβρυτα καθώς λόγω κατολίσθησης, σταμάτησε ο Οδοντωτός με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι 90 επιβάτες που βρίσκονται μέσα.

Οι σιδηροδρομικές γραμμές άνοιξαν και πάλι μετά τις απαραίτητες εργασίες και ο συρμός του Οδοντωτού επέστρεψε στον σταθμό του Διακοφτού.

Άνοιξε η γραμμή του Οδοντωτού μετά την κατολίσθηση - Στο Διακοφτό επέστρεψε ο συρμός Facebook Twitter

Ο Οδοντωτός σταμάτησε εξαιτίας κατολισθήσεων στον Βουραϊκό που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία στην περιοχή.

Μετά από περίπου 3 ώρες, οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στον ίδιο σταθμό, όπου τους προσφέρθηκε με μέριμνα του Δήμου Αιγιαλείας, νερό και αναψυκτικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM