Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τα προβλήματα της υγείας από τότε που αρρώστησε ο αδερφός του, Θάνος. 

«Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου. Έχω δει ότι ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός, αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Δεν πρόσεχα. Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη, επιμένω. Μου έχει κάνει εντύπωση κι εμένα, ούτε χάπια, κοιμόμουν αλλά ήμουν απρόσεκτος με τον εαυτό μου. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο. Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Κάτι σαν να το αναζήταγα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου».

Ωστόσο, δήλωσε χαρούμενος που κατάφερε να επιβιώσει. «Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία. Το κακό είναι ότι μάλλον μυαλό δεν βάζω, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Ίδια ευαίσθητος, με τον ίδιο τρόπο κριτική, ίδια συνταγή ελαφρότητα, βαρύτητα του είναι…», σημείωσε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε επίσης στην εποχή που ήταν παρουσιαστής του Big Brother, αποκαλύπτοντας ότι δεχόταν πολύ αρνητικά σχόλια.

«Πολλές φορές έχω υπάρξει αιχμή του δόρατος στον ανταγωνισμό των καναλιών, οι από εκεί, αν έχουν και κομμάτι του Τύπου, σε χτυπούν αλύπητα. Όταν έκανα το Big Brother, ήταν πρωτοπόρο με την έννοια ότι ήταν πειραματικό, μια πρόκληση για την κοινωνία, είχε από πίσω την θεωρία ότι θα τα δείχνουμε όλα, την ώρα που όλη η κοινωνίας μας είναι διάτρητη- από τι ψωνίζεις, πώς μπαίνεις στο διαδίκτυο, οι κάμερες που μας βλέπουν. Το Big Brother τους πείραζε που ενήλικες μπαίνουν μέσα και αν δεν τους αρέσει φεύγουν κι υπάρχει κι ένας που θα φύγει με 100.000 ευρώ. Το θεώρησα υπερβολικό», ανέφερε. 

Και πρόσθεσε: «Κατηγορώ ευθέως τον ΑΝΤ1 ότι άφησε να φάω όλο αυτό το βάρος επάνω μου. Έβγαινα εγώ κι έτρωγα το ξύλο. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έβλεπα. Σχεδόν εγκληματία με είχε ο κίτρινος Τύπος, αλλά όχι μόνο αυτό- είχε βγει η πιο έγκριτη εφημερίδα κι έλεγε ότι "ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα του Big Brother". Έτσι ξεκινά το κομμουνιστικό μανιφέστο και το είχαν παραλλάξει. Στις συνεντεύξεις έτρωγα όλο το ξύλο» τόνισε.

 Δείτε το απόσπασμα:

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM