Αναβάλλεται το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Αναβάλλεται το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο κορωνοϊός έπληξε και το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, το οποίο αναβάλλεται.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου κατά πλειοψηφία (5 έναντι 1) αποφάσισε την αναβολή του Φεστιβάλ Βιβλίου, λόγω της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης.

«Η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού δημιουργεί αβέβαιη ολοκλήρωση, αλλά και επιτυχία του Φεστιβάλ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, που συνεχίζει:

«Βασικό μέλημα του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου είναι η προστασία των μελών του και των μελών των εταιρειών μας, η άρτια στάση του απέναντι στο κοινωνικό γίγνεσθαι και τους κινδύνους που εγκυμονεί η δυσμενής αυτή κατάσταση».

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι αναζητά τρόπους με τους οποίους θα δοθούν αντισταθμιστικά οφέλη στα μέλη του, τα οποία ενημερώνει ότι μπορεί να παραλαμβάνει την επιταγή τους από τα γραφεία του ΣΕΚΒ, από τις 3 Σεπτεμβρίου (10.00- 15.00, Χαριλάου Τρικούπη 54).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συγκλονίζει η κραυγή του πατέρα, Νίκου Πλακιά- «Πλέον ο πόνος μου δεν γίνεται δάκρυ. Γίνεται μίσος, οργή και θυμός»

Ελλάδα / Τέμπη: «Ο πόνος μου γίνεται οργή και θυμός. Γιατί δεν παραιτείστε από την ασυλία σας;» -Συγκλονίζει ο πατέρας των δίδυμων Χρύσας και Θώμη

Ραγίζουν καρδιές από τον σπαραγμό του Νίκου Πλακιά - Σε λίγα λεπτά έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του Αναστασία - Δείτε τι είπε ένα χρόνο από την τραγωδία
NEWSROOM