Αμαλιάδα: «Δεν βλέπω να ερευνάται ο Παναγιωτάκης αλλά τι γίνεται στο κρεβάτι της Ειρήνης»

Αμαλιάδα: «Δεν βλέπω να ερευνάται ο Παναγιωτάκης αλλά τι γίνεται στο κρεβάτι της Ειρήνης» Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Νέα τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή πραγματοποίησε η 24χρονη μητέρα από την Αμαλιάδα, σχετικά για όσα μεταφέρονται για την πολύκροτη υπόθεση.

Την ώρα που οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την υπόθεση με να νεκρά μωρά στην Αμαλιάδα και οι πληροφορίες διαδέχονται η μία την άλλη, η Ειρήνη Μουρτζούκου σε παρέμβασή της στο Live News, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον λόγο που δεν έδωσε το παρών στο μνημόσυνο του Παναγιωτάκη, του παιδιού που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο. Παράλληλα, ξεσπά καθώς όπως σημειώνει μεταξύ άλλων «δεν βλέπω να ερευνάται ο Παναγιωτάκης αλλά τι γίνεται στο κρεβάτι της Ειρήνης».

«Κανείς δεν έχει ασχοληθεί με τον Παναγιωτάκη. Δεν είναι λογικό. Νοιάζει τον κόσμο τι κάνω εγώ στο κρεβάτι μου;», ανέφερε αρχικά η 24χρονη. Σχετικά με το μνημόσυνο του μικρού Παναγιώτη, σημείωσε πως «δεν έχω καλές σχέσεις με τον πατέρα του παιδιού για αυτό δεν πήγα».

«Δεν έχει γίνει τίποτα με εμένα και την Πόπη. Είπαμε να φύγω λίγο από το σπίτι και να ηρεμήσουν τα πράγματα γιατί υπάρχει και άλλο παιδί στην οικογένεια. Δεν βλέπω να ερευνάται ο Παναγιωτάκης αλλά τι γίνεται στο κρεβάτι της Ειρήνης. Θα παρακαλούσα να κοιτάξουμε τι συνέβη στον Παναγιώτη. Μάθαμε ότι κάποιος πήγε και ζήτησε να γίνει έρευνα. Αυτός που πηγαίνει και δίνει ψευδώνυμα να βγει και να το πει φανερά», συνέχισε.

«Όσοι έχουν βγει μέχρι τώρα, ούτε στο μνημόσυνο δεν ήρθαν. Θα γυρίσουν να πουν για εμένα και την Πόπη; Δεν ντρέπονται; Στέλνουν απειλητικά μηνύματα. Είπαμε τότε όλοι να ψαχτούμε και έδωσε κατάθεση η Πόπη. Όλοι ξέραμε τι κατέθεσε η Πόπη. Όταν έρχεται ένας πατέρας και σε κατηγορεί, δώσαμε το ελεύθερο γιατί δεν έχουμε να φοβηθούμε τώρα. Η μητέρα δεν έχει αφήσει υπόνοιες για εμένα», κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τα δύο επικρατέστερα σενάρια για την πηγή της ρύπανσης

Η ερευνητική ομάδα AtmoHub του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών χρησιμοποίησε μετεωρολογικά δεδομένα και μοντέλα προσομοίωσης για να αναλύσει την πορεία διασποράς της δυσοσμίας
THE LIFO TEAM
17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Ελλάδα / 17 Νοέμβρη: Ποια μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης παραμένουν στη φυλακή

Ο Σάββας Ξηρός θεωρείται ένα από τα κομβικά πρόσωπα στην πορεία εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη, καθώς η έκρηξη βόμβας στα χέρια του αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τη δράση της οργάνωσης
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ

Ελλάδα / Χανιά: Πυκνή θαμνώδης βλάστηση και ξερά κλαδιά «έκρυβαν» τη σορό του 33χρονου για μήνες

Η σορός του 33χρονου γιατρού που αγνοούνταν από τον Δεκέμβριο του 2025 έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και σήμερα αναμένεται να μεταβούν εκεί οι γονείς του για την πλήρη επιβεβαίωση
THE LIFO TEAM