Αμαλιάδα: «Αν αποδειχθεί ότι είναι εγκληματική ενέργεια θα πρόκειται για το έγκλημα του αιώνα» υποστηρίζει ο Σόμπολος

Αμαλιάδα: «Αν αποδειχθεί ότι είναι εγκληματική ενέργεια θα πρόκειται για το έγκλημα του αιώνα» υποστηρίζει ο Σόμπολος Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Για την πολύκροτη υπόθεση της Αμαλιάδας με τα πέντε νεκρά βρέφη, μίλησε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Πάνος Σόμπολος.

Την ώρα που οι εξελίξεις της υπόθεσης της Αμαλιάδας είναι ραγδαίες, καθώς πλέον είναι στα χέρια του Ανθρωποκτονιών και ήδη έχει ξεκινήσει νέος κύκλος καταθέσεων, ο  Πάνος Σόμπολος μιλώντας νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Buongiorno», ανέφερε πως αν αποδειχτεί πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, θα είναι το έγκλημα του αιώνα.

«Αν η υπόθεση της Αμαλιάδας αποδειχθεί ότι είναι εγκληματική ενέργεια τότε θα πρόκειται για το έγκλημα του αιώνα. Το έχω πει και για την υπόθεση της Πάτρας που προηγήθηκε. Θα πρέπει να μιλήσουν οι ψυχίατροι για την συνεχή παρουσία της ειρήνης Μουρτζούκου στην τηλεόραση» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Σόμπολος.

Στη συνέχεια μιλώντας για την πιο δύσκολη υπόθεση που κάλυψε ποτέ στην καριέρα του, ανέφερε πως ήταν οι πυρκαγιές της Ηλείας το 2007. «Είχαμε αντικρύσει μια μητέρα γονατιστή και είχε αγκαλιά 3 μικρά παιδιά, και ήταν όλοι απανθρακωμένοι», συμπλήρωσε.

«Με τους κακοποιούς είχα πάντοτε καλή σχέση. Ο Ρωχάμης λίγο πριν πεθάνει με είχε πάρει τηλέφωνο για χρόνια πολλά. Και ο Κοεμτζής μου μιλούσε. Ο Σαμαράς που κατηγορείτο για ληστείες, με πήρε τηλέφωνο όταν αποφυλακίστηκε και μου ζήτησε να παρουσιάσω το βιβλίο του που έγραψε στην φυλακή», αποκάλυψε αναφορικά με την δουλειά του», ανέφερε επίσης ο γνωστός συγγραφέας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM