Αλμυρός Βόλου: Μητέρα και το 3χρονο παιδί της δέχθηκαν επίθεση από αδέσποτους σκύλους

Σκυλιά Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Επίθεση από αδέσποτους σκύλους δέχθηκε μια μητέρα, την ώρα που πήγαινε το 3χρονο παιδί της στον παιδικό σταθμό, στον Αλμυρό Βόλου. 

Το περαστικό συνέβη το πρωί της Τρίτης, όταν έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού η μητέρα και το παιδί δέχθηκαν επίθεση από αδέσποτους σκύλους. 

Χάρη στη γρήγορη αντίδρασή της, η μητέρα προστάτευσε το παιδί της, καθώς το πήρε αγκαλιά. Όμως,  τα σκυλιά δάγκωσαν την ίδια στον μηρό. Αμέσως μετά η γυναίκα πήγε αρχικά σε ιδιωτικό ιατρείο και από εκεί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα και προτίθεται να καταθέσει μήνυση σε βάρος του δήμου Αλμυρού, για την επίθεση που δέχθηκε από τους αδέσποτους σκύλους, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM