Αλμυρός Βόλου: Μητέρα και το 3χρονο παιδί της δέχθηκαν επίθεση από αδέσποτους σκύλους

Σκυλιά Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Επίθεση από αδέσποτους σκύλους δέχθηκε μια μητέρα, την ώρα που πήγαινε το 3χρονο παιδί της στον παιδικό σταθμό, στον Αλμυρό Βόλου. 

Το περαστικό συνέβη το πρωί της Τρίτης, όταν έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού η μητέρα και το παιδί δέχθηκαν επίθεση από αδέσποτους σκύλους. 

Χάρη στη γρήγορη αντίδρασή της, η μητέρα προστάτευσε το παιδί της, καθώς το πήρε αγκαλιά. Όμως,  τα σκυλιά δάγκωσαν την ίδια στον μηρό. Αμέσως μετά η γυναίκα πήγε αρχικά σε ιδιωτικό ιατρείο και από εκεί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα και προτίθεται να καταθέσει μήνυση σε βάρος του δήμου Αλμυρού, για την επίθεση που δέχθηκε από τους αδέσποτους σκύλους, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM