NEO VIDCAST

Αλλάζει ο καιρός: Πόσο ανεβαίνει η θερμοκρασία - «Στην ώρα του το καλοκαίρι»

ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Αλλάζει ο καιρός από σήμερα, Κυριακή 1 Ιουνίου, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει.

«Το καλοκαίρι έρχεται ακριβώς στην ώρα του... 1η Ιουνίου την Κυριακή και ξεκινά και επίσημα το μετεωρολογικό καλοκαίρι» σχολιάζει ο Κώστας Λαγουβάρδος.

Καιρός: Πόσο ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 01-06-2025

Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 27 με 28 και τοπικά στα δυτικά τους 29 βαθμούς, στο Αιγαίο τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 02-06-2025

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 28 με 30 βαθμούς και νησιά του Αιγαίου τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 03-06-2025

Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά με μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα κεντρικά και νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 04-06-2025 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 05-06-2025

Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά με πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο και θα κυμανθεί σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά.

 
 
Ελλάδα
0

NEO VIDCAST

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM