Τη μήνυση κατά της καθηγήτριας Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης, θα καταθέσει γονέας τη Δευτέρα. Σύμφωνα με το 889.gr η εκπαιδευτικός φέρεται να χειροδίκησε προχθές σε βάρος 13χρονου μαθητή, λόγω ενός σπουργιτιού.
Το παιδί λέει ότι προσπαθούσε να το βοηθήσει, η καθηγήτρια υποστηρίζει ότι ο μαθητής πήγε να το σκοτώσει.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού, η καθηγήτρια χαστούκισε το μαθητή της πρώτης Γυμνασίου αναίτια καθώς το παιδί απλά προσπαθούσε να βοηθήσει το σπουργίτη.
Μάλιστα το χτύπημα ήταν τόσο έντονο που το παιδί έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.
Η μητέρα παρουσία της δικηγόρου της, επισκέφθηκε σήμερα την εκπαιδευτικό, η οποία, σύμφωνα με τη μητέρα, παραδέχθηκε την πράξη της, την οποία η ίδια θεωρεί δικαιολογημένη γιατί όπως υποστηρίζει, θεώρησε ότι ο μαθητής προσπαθούσε να σκοτώσει το σπουργίτι που είχε εγκλωβιστεί στο χώρο του σχολείου..
Η μητέρα είναι αποφασισμένη να καταγγείλει το περιστατικό τόσο στη Διεύθυνση της Β΄θμιας Εκπαίδευσης Ν.Έβρου, όσο και στο Υπουργείο Παιδείας.
Ελλάδα /
Αλεξανδρούπολη: Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή εξαιτίας ενός σπουργιτιού!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Καιρός - Κολυδάς: «Έρχονται πιθανόν» ξηρές καταιγίδες την Τρίτη, δείτε χάρτες

Μάικλ Ντάγκλας: Το ήσυχο αντίο ενός ανήσυχου σταρ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες ότι απαγόρευσαν σε ηλικιωμένους να μπουν σε beach bar στον Ποταμό Επανομής

Γερμανία: Ο υπουργός Άμυνας καλεί τη βιομηχανία όπλων «να σταματήσει την γκρίνια και να παράξει»

Ανακαλύφθηκε ο τάφος του πρώτου βασιλιά των Μάγια ηλικίας 1.600 ετών στο Μπελίζ

σχόλια