Τη μήνυση κατά της καθηγήτριας Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης, θα καταθέσει γονέας τη Δευτέρα. Σύμφωνα με το 889.gr η εκπαιδευτικός φέρεται να χειροδίκησε προχθές σε βάρος 13χρονου μαθητή, λόγω ενός σπουργιτιού.
Το παιδί λέει ότι προσπαθούσε να το βοηθήσει, η καθηγήτρια υποστηρίζει ότι ο μαθητής πήγε να το σκοτώσει.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού, η καθηγήτρια χαστούκισε το μαθητή της πρώτης Γυμνασίου αναίτια καθώς το παιδί απλά προσπαθούσε να βοηθήσει το σπουργίτη.
Μάλιστα το χτύπημα ήταν τόσο έντονο που το παιδί έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.
Η μητέρα παρουσία της δικηγόρου της, επισκέφθηκε σήμερα την εκπαιδευτικό, η οποία, σύμφωνα με τη μητέρα, παραδέχθηκε την πράξη της, την οποία η ίδια θεωρεί δικαιολογημένη γιατί όπως υποστηρίζει, θεώρησε ότι ο μαθητής προσπαθούσε να σκοτώσει το σπουργίτι που είχε εγκλωβιστεί στο χώρο του σχολείου..
Η μητέρα είναι αποφασισμένη να καταγγείλει το περιστατικό τόσο στη Διεύθυνση της Β΄θμιας Εκπαίδευσης Ν.Έβρου, όσο και στο Υπουργείο Παιδείας.
Ελλάδα /
Αλεξανδρούπολη: Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή εξαιτίας ενός σπουργιτιού!
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Η Σαμάνθα Μόρτον γύρισε την “Οδύσσεια” του Νόλαν και μετά το Χόλιγουντ σταμάτησε να της τηλεφωνεί
Red Jane Grill: Η πιο νόστιμη και χαλαρή αυλή στα Χανιά (ίσως και στην Ελλάδα)
Η Μαντόνα και η Κάιλι Μινόγκ κυκλοφορούν την πρώτη τους επίσημη συνεργασία μετά το WorldPride
Μαροκινός αξιωματούχος για Θέουτα: Είχαμε προειδοποιήσει την Ισπανία για τις επιπτώσεις μιας δικαστικής απόφασης
Μούμιες των Ίνκας παρέχουν την πρώτη απόδειξη DNA ότι οι Ευρωπαίοι μετέφεραν την ευλογιά στην Αμερική
σχόλια