Άκαρπες οι έρευνες για το Τσέσνα με τους δύο πιλότους

Άκαρπες οι έρευνες για το Τσέσνα με τους δύο πιλότους Facebook Twitter
0

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίστηκαν όλο το βράδυ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο πιλότων του Τσέσνα του οποίου τα ίχνη χάθηκαν απόγευμα μεταξύ ορεινού όγκου Καλαβρύτων και Κορινθιακού ενώ εκτελούσε πτήση από Ανδραβίδα προς Μέγαρα.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, τις προσπάθειες των συνεργείων δυσκόλεψε η πυκνή ομίχλη που επικρατούσε από χθες το απόγευμα και όλη τη νύχτα στον ορεινό όγκο των Καλαβρύτων και στην περιοχή της λίμνης Τσιβλού ενώ το σκοτάδι δυσκόλεψε το έργο της έρευνας ου γινόταν στη θάλασσα του Κορινθιακού.

Στις έρευνες από χθες το βράδυ συμμετείχε ελικόπτερο super puma με δυνατότητα νυχτερινής διόπτευσης το οποίο αντικατέστησε το c-130.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες σε στεριά και θάλασσα εντάθηκαν καθώς δόθηκε εντολή για αύξηση των δυνάμεων που θα συμμετάσχουν σε αυτές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM