Άγιοι Ανάργυροι: 20χρονος κατηγορείται πως προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος 5χρονης

Αγίου Ανάργυροι: 20χρονος κατηγορείται πως προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος 5χρονης Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EUROKINISSI
0

Στη σύλληψη ενός 20χρονου προχώρησαν οι Αρχές στους Αγίους Αναργύρους, καθώς κατηγορείται πως προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος 5χρονης, μέσα από τα κάγκελα νηπιαγωγείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στους Αγίους Αναργύρους, όταν ο 20χρονος μαζί με έναν 24χρονο, κινούνταν κοντά στο νηπιαγωγείο κατά τις ώρες των διαλειμμάτων.

Τότε ο 20χρονος, στάθηκε πίσω από τα κάγκελα της περίφραξης, προσέγγισε την 5χρονη και βάζοντας τα χέρια του μέσα από αυτά, προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της.

Το συμβάν έγινε άμεσα αντιληπτό από τις εκπαιδευτικούς, κάλεσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Στη συνέχεια συνελήφθη ο 20χρονος και λίγο αργότερα από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη και 24χρονος συνεργός του.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM