Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέοι ο 69χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του και η σύζυγός του

Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέοι ο 69χρονος και η σύζυγός του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Προφυλακιστέοι για τη δολοφονία του γιατρού στην Αγία Βαρβάρα κρίθηκαν ο 69χρονος δράστης της δολοφονίας αλλά και η σύζυγός του.

Ο δράστης της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα όπως μεταφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, αρνείται πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως την ώρα της δολοφονίας ήταν εν βρασμώ καθώς ο γαμπρός του τον έβρισε και του μίλησε άσχημα. Τόνισε μάλιστα πως έχει μετανιώσει για όλα όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, περιέγραψε πως η σχέση με το γαμπρό του δεν ήταν καλή καθώς ο κατηγορούμενος τον είχε καταγγείλει πως κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του. Οι ισχυρισμοί του όμως δεν επιβεβαιώθηκαν από την έκθεση του παιδοψυχιάτρου. Η σύζυγος του 69χρονου και πεθερά του θύματος κατηγορείται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Από τη μεριά της στην απολογία της μίλησε για τις τεταμένες σχέσεις του ζευγαριού με τον γαμπρό τους και στα όσα του καταλόγιζαν. Η κόρης της ωστόσο στην κατάθεσή της ανέφερε πως η μητέρα της φώναζε στον 69χρονο πατέρα της «ρίξ’ του, ρίξ’ του» από το θυροτηλέφωνο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM