Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και καταστήματα

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και καταστήματα Facebook Twitter
Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και καταστήματα (Eurokinissi)
0

Με ειδικό εορταστικό ωράριο και click away θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και καταστήματα τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, και αύριο τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά.

Από τις 8 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. θα είναι ανοικτά τα σούπερ μάρκετ κατά την εορταστική περίοδο με εξαίρεση την παραμονή Πρωτοχρονιάς, οπότε θα κλείσουν στις 8 μ.μ.

Για τα καταστήματα που είναι ανοιχτά με τη μέθοδο τoυ click away το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας είναι 7 π.μ. - 9 μ.μ.

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ  όπως και τα καταστήματα λιανικής μέσω click away, από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Παράλληλα με το ίδιο ωράριο θα μπορούν να είναι ανοικτά προαιρετικά τα καταστήματα λιανικής σε όλη τη χώρα, εκτός από την ΠΕ Κοζάνης και τους Δήμους της Δυτικής Αττικής στους οποίους έχει επιβληθεί αυστηρό lockdown.

Υπενθυμίζεται ότι για τα σούπερ μάρκετ το ωράριο λειτουργίας είναι ενδεικτικό, καθώς κάθε αλυσίδα μπορεί να επιλέξει τις ακριβείς ώρες λειτουργίας του.

Τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12) με ωράριο 8:00 – 20:00, ωστόσο την 1η Ιανουαρίου 2020 θα παραμείνουν κλειστά, λόγω επίσημης αργίας.

Το ίδιο θα ισχύει και για τα εμπορικά καταστήματα. Για την μετάβαση σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ ο καταναλωτής υποχρεούται να στείλει sms στο 13033 με τον κωδικό 2.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM