Ανοιχτά σήμερα σούπερ μάρκετ, μαγαζιά με click away και κομμωτήρια

Ανοιχτά σήμερα σούπερ μάρκετ, μαγαζιά με click away και κομμωτήρια Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ανοιχτά είναι σήμερα, Κυριακή τα σούπερ μάρκετ, αλλά και τα καταστήματα λιανικής για πωλήσεις με click away, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου για τις αγορές των Χριστουγέννων.

Επίσης, προαιρετική είναι και η λειτουργία των κομμωτηρίων.


Σημειώνεται ότι ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν αποφασίσει να ανοίξουν για το καταναλωτικό κοινό, νωρίτερα από τις 11 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 19:00 το απόγευμα, ενώ άλλα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 20:00. Τα καταστήματα λιανικής της χώρας, πλην Κοζάνης και Δυτικής Αττικής λόγω αυστηρού lockdown, θα λειτουργήσουν 11:00 με 20:00.

Οι καταναλωτές καλύτερα να επικοινωνούν με τα καταστήματα για το ακριβές ωράριο λειτουργίας.


Για την μετακίνηση των πολιτών στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα, αλλά και για τα κομμωτήρια, απαιτείται η αποστολή SMS με τον αριθμό 2 στο 13033.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM