Νεκρή από κορωνοϊό 37χρονη νοσηλεύτρια - ΠΟΕΔΗΝ: «Δεν πρόλαβε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ»

Νεκρή από κορωνοϊό 37χρονη νοσηλεύτρια - ΠΟΕΔΗΝ: «Δεν πρόλαβε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ» Facebook Twitter
EUROKINISSI/POOL INTIME NEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ
0

Μία νοσηλεύτρια 37 ετών, που εργαζόταν στο νοσοκομείο της Νάουσας, έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, δεν πρόλαβε να εξασφαλίσει κρεβάτι σε ΜΕΘ, παρότι αυτό ήταν αναγκαίο στην κατάσταση που βρισκόταν. Η 37χρονη νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Έδεσσας, ωστόσο ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο της Νάουσας, όπου εισήχθη στις 27 Νοεμβρίου και νοσηλεύτηκε σε απλή κλίνη Covid.

Επιδεινώθηκε η υγεία της και χρειάστηκε κλίνη ΜΕΘ, η οποία βρέθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης, στο οποίο όμως δεν πρόλαβε να διακομισθεί.

 

Η νοσηλεύτρια, με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε μιλήσει για τη μάχη του νοσηλευτικού προσωπικού κατά του κορωνοϊού. 

«Η θερμοκρασία σε κάποια φάση ανέβηκε, ίδρωνα πολύ αλλά δεν την έβγαλα την μάσκα. Ξέρεις γιατί; Γιατί κουράστηκα και θέλω να τελειώνω με τον ιό. Και ξέρω ότι θα νικήσουμε. Αλλά και γιατί σέβομαι τα βρέφη και τις εγκύους, που αγωνιούν να μην κολλήσουν κάτι. Σέβομαι και τον 75χρονο ,που αψηφά τον κίνδυνο και το παίζει παλικάρι. Σέβομαι ακόμα και σένα τον νέο ,που είσαι άτρωτος και ας φοβάσαι βαθιά μέσα σου», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της τον Μάρτιο. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Νάουσας Ευαγγελία Γαζέπη που έπεσε νικημένη από...

Posted by Christos Touramanis on Sunday, 6 December 2020

«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Νάουσας Ευαγγελία Γαζέπη που έπεσε νικημένη από τον κορωνοιό στα 37 της. Όχι μόνο για τον αγώνα που έδωσε στο νοσοκομείο της, αλλά και για το θετικό της πνεύμα και για τον λόγο της. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους στους οποίους λείπει», έγραψε σε ανάρτησή του ο καθηγητής Χρήστος Τουραμάνης. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ