ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Lockdown: Έλεγχοι της Τροχαίας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας - Νέα μπλόκα για τήρηση μέτρων

Lockdown: Έλεγχοι της Τροχαίας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας - Νέα μπλόκα για τήρηση μέτρων Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Συνεχίζει τους αιφνιδιαστικούς ελέγχους για τρίτο βράδυ η Τροχαία, για τήρηση των μέτρων στο πλαίσιο του lockdown.

H ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί ευρεία επιχείρηση στη διασταύρωση των οδικών αξόνων, Αλεξάνδρας και Πανόρμου προκειμένου να διαπιστώσει ποιοι δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πάνω από 20 αστυνομικοί της Τροχαίας διέκοψαν την κίνηση στη συγκεκριμένη διασταύρωση και όσα αυτοκίνητα βρίσκονταν στον κόμβο αυτό ελέγχθησαν για τα απαραίτητα έγγραφα.

Υπενθυμίζεται πως χθες πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε οχήματα στη λεωφόρο Κηφισίας, ενώ την Παρασκευή αντίστοιχοι έλεγχοι έγιναν στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Μεσογείων και στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Ανάλογες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα, καθώς το επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας προβλέπει εκτός από τα σταθερά μπλόκα ελέγχων να γίνονται και αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις όπου δεν θα ελέγχονται δειγματοληπτικά διερχόμενοι αλλά όλοι οι οδηγοί και οι επιβάτες των οχημάτων.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM