Απεργία την Πρωτομαγιά

Μυστήριο με τη δολοφονία 26χρονου στις Σπέτσες - Νόμιζαν πως ήταν «τροχαίο»

Μυστήριο με τη δολοφονία 26χρονου στις Σπέτσες - Νόμιζαν πως ήταν «τροχαίο» Facebook Twitter
0

Μυστήριο επικρατεί στην υπόθεση θανάτου ενός 26χρονου στις Σπέτσες που αρχικά είχε αποδοθεί σε τροχαίο, ωστόσο η υπόθεση στη συνέχεια πήρε διαφορετική τροπή, αφού πλέον υπάρχουν ενδείξεις ότι οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Το χρονικό

Ο νεαρός από τις Σπέτσες εντοπίστηκε νεκρός το περασμένο Σάββατο. Ήταν πεσμένος στον δρόμο αιμόφυρτος δίπλα στη μοτοσυκλέτα του. Στο σημείο μετέβησαν οι αστυνομικές Αρχές και ο 26χρονος διακομίστηκε στο ιατρείο του νησιού. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και πέθανε.

Αρχικά εκτιμήθηκε ότι ο νεαρός είχε πέσει με την μηχανή του, ωστόσο ο ιατροδικαστής, εντόπισε στην κοιλιακή χώρα τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να ήθελε να χρησιμοποιήσει αρχικά όπλο, αλλά τελικά προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ύποπτος για το έγκλημα θεωρείται ένας 22χρονος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί προτού σημειωθεί το αιματηρό περιστατικό λογομάχησαν έντονα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ενώπιον του εισαγγελέα. 

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ