Κωτσόβολος: Ενημέρωση για ηλεκτρονική απάτη- Αγνοήστε αυτά τα SMS

Κωτσόβολος: Ενημέρωση για ηλεκτρονική απάτη- Αγνοήστε αυτά τα SMS Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Για προσπάθεια εξαπάτησης καταναλωτών ενημερώνει η εταιρεία Κωτσόβολος, που καλεί τους πολίτες να αγνοήσουν SMS που δωρίζουν βραβεία και ζητούν προσωπικά στοιχεία και καταχώρηση αριθμού κάρτας.

Αυτά τα SMS αυτά είναι παραγωγή κακόβουλου λογισμικού, αναφέρει σε ανακοίνωση η εταιρεία, που καλεί τους καταναλωτές να τα αγνοήσουν και να μην ανοίξουν οποιοδήποτε link περιέχουν αυτά τα μηνύματα.

«Πρόκειται για προσπάθεια εξαπάτησης από τρίτα μέρη, με τα οποία η Κωτσόβολος δεν έχει οποιαδήποτε σχέση ούτε μπορεί να ελέγξει. Τα SMS αυτά έχουν σταλεί σε τυχαίους αριθμούς τηλεφώνων και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το πελατολόγιο της Κωτσόβολος», επισημαίνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία έχει ενημερώσει τις διωκτικές αρχές, προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι και να προστατευθούν οι καταναλωτές από την ηλεκτρονική απάτη. Σε αυτό το πλαίσιο, καλεί τους πολίτες να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αν αντιληφθούν ότι έχουν πέσει θύμα εξαπάτησης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη αντίδραση των Αιγύπτιων ψαράδων στην αίτηση αποφυλάκισης Κασιδιάρη

Ελλάδα / Η πρώτη αντίδραση των Αιγύπτιων ψαράδων στην αίτηση αποφυλάκισης Κασιδιάρη

Η δήλωση ολοκληρώνεται με αυστηρή προειδοποίηση προς τη Δικαιοσύνη, ειδικά υπό το φως της αποφυλάκισης δύο ακόμα καταδικασμένων στελεχών της Χρυσής Αυγής – των Ηλία Παναγιώταρου και Χρήστου Παππά
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Με φωτογραφίες του παιδιού της, καταθέτει η μητέρα της

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Με φωτογραφίες του παιδιού της, καταθέτει η μητέρα της

«Είμαι η μαμά της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε στο αστυνομικό τμήμα από τον πρώην σύντροφο της», έτσι συστήνομαι από την 1η Απριλίου 2024, κατέθεσε η Δέσποινα Καλλέα
LIFO NEWSROOM