Κωτσόβολος: Ενημέρωση για ηλεκτρονική απάτη- Αγνοήστε αυτά τα SMS

Κωτσόβολος: Ενημέρωση για ηλεκτρονική απάτη- Αγνοήστε αυτά τα SMS Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Για προσπάθεια εξαπάτησης καταναλωτών ενημερώνει η εταιρεία Κωτσόβολος, που καλεί τους πολίτες να αγνοήσουν SMS που δωρίζουν βραβεία και ζητούν προσωπικά στοιχεία και καταχώρηση αριθμού κάρτας.

Αυτά τα SMS αυτά είναι παραγωγή κακόβουλου λογισμικού, αναφέρει σε ανακοίνωση η εταιρεία, που καλεί τους καταναλωτές να τα αγνοήσουν και να μην ανοίξουν οποιοδήποτε link περιέχουν αυτά τα μηνύματα.

«Πρόκειται για προσπάθεια εξαπάτησης από τρίτα μέρη, με τα οποία η Κωτσόβολος δεν έχει οποιαδήποτε σχέση ούτε μπορεί να ελέγξει. Τα SMS αυτά έχουν σταλεί σε τυχαίους αριθμούς τηλεφώνων και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το πελατολόγιο της Κωτσόβολος», επισημαίνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία έχει ενημερώσει τις διωκτικές αρχές, προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι και να προστατευθούν οι καταναλωτές από την ηλεκτρονική απάτη. Σε αυτό το πλαίσιο, καλεί τους πολίτες να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αν αντιληφθούν ότι έχουν πέσει θύμα εξαπάτησης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM