Πάτρα: Μαθητής Α' Δημοτικού θετικός στον κορωνοϊό - Κλείνει το τμήμα του

Πάτρα: Μαθητής Α' Δημοτικού θετικός στον κορωνοϊό - Κλείνει το τμήμα του Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μαθητής δημοτικού σχολείου στην Πάτρα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Το παιδί πήγαινε στην Α' τάξη σχολικού συγκροτήματος. Οι γονείς του αποφάσισαν να του κάνουν τεστ, επειδή τις τελευταίες ημέρες είχαν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό και άλλα άτομα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος. 

Την Παρασκευή το απόγευμα βγήκαν τα αποτελέσματα που έδειξαν ότι ο ανήλικος είναι όντως φορέας του SARS-COV-2. Οι γονείς ενημέρωσαν αμέσως το σχολείο και η διεύθυνση του σχολικού συγκροτήματος ενημέρωσε μέσω email τους γονείς όλων των συμμαθητών του παιδιού για το κρούσμα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, η διεύθυνση ενημέρωσε τους γονείς πως για λόγους ασφαλείας το τμήμα του μικρού μαθητή θα κλείσει από την ερχόμενη Δευτέρα και για διάστημα δύο εβδομάδων. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM