Φωτιά στον Υμηττό σε δασική έκταση: Διακοπή κυκλοφορίας

Φωτιά στον Υμηττό σε δασική έκταση: Διακοπή κυκλοφορίας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
0

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η αστυνομία στον Υμηττό, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση. 

Οι εστίες εντοπίζονται για την ώρα πάνω από την περιοχή Παπάγου, με κατεύθυνση προς τις κεραίες, όπως εξηγεί στο LiFO.gr αξιωματικός της πυροσβεστικής. Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο μετά τις τέσσερις και, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι φλόγες κατέκαψαν θάμνους και δέντρα ενώ άνεμοι έντασης 4 μποφόρ έπνεαν στην περιοχή.  

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στα εξής σημεία που οδηγούν στον Υμηττό: Από το ύψος του πυροφυλακίου Αθηνών, του Καρέα, του νεκροταφείου Παπάγου, καθώς και στην Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου, από το ύψος της Αλίμου - Κατεχάκη.

 

Στο σημείο επιχειρούν 45 πυροσβέστες με δώδεκα οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων,  το ΜΕΤΠΕ, 3 ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη ενώ την επιχείρηση συνδράμουν και εθελοντές πυροσβέστες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική «δεν τίθεται ζήτημα κινδύνου για κατοικημένες περιοχές». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM